Litt om Odds tipping

Odds tipping er kansje den formen for nettgambling med minst risiko. Du kan ikke satse på samme kamp om og om igjen. Dermed reduseres faren for avhengighet. Odds tipping er veldig underholdende, samtidig som det gir muligheter for en fin gevinst og også overskudd over tid.

Det første du må gjøre er å velge hvilken side du skal bruke til din odds tipping. Det er mulig å tippe oss Norsk Tipping gjennom internett. Når du skal velge side er det viktig å ha klart for seg hvilke objekter du hovedsakelig har tenkt å satse penger på. Noen odds selskaper har odds på norske fotballkamper helt ned i 6. og 7. divisjon, mens andre kun har Tippeligaen. Sjekk ut forskjellige sider og finn en side som samsvarer med de objektene du ønsker å satse penger på.

Videre bør du finne en side som gir deg god odds. Tilbakebetalingsprosenten varierer fra sted til sted. Du bør også sjekke hvilke bonuser som tilbys. En bra bonus er en god start på din odds tipping. Til slutt bør du sjekke om selskapet tilbyr såkalt Livebetting. Dette er en spennende form for odds tipping som jeg skal komme tilbake til.

Mange velger en løsning der de har konto på to eller flere nettsider. Når du har bestemt deg for å satse på ett objekt, setter du pengene på den siden som gir deg høyest odds. På denne måten får du også med deg flere bonuser. Norsk Tipping har lavere odds og gir ikke bonuser. Du skal være usedvanlig flink med odds tipping for å tjene penger her. Norsk Tipping gir imidlertid hvert år store beløp til kultur og idrett. Dersom dette er viktig for deg og du ikke har tenkt å leve av odds tipping, så er Norsk tipping et bra valg.

Du bør altså bestemme deg for hvorfor du starter med tipping. Er det for underholdningen sin skyld? Eller er det for å tjene penger? Dersom du starter med odds tipping for å tjene penger, bør du definitivt investere en god del tid i undersøkelser og forarbeid før du starter. Jeg skal komme tilbake til dette.

For deg som driver med odds tipping finnes det mye god informasjon på internett. Statistikker, tabeller og profesjonelle tippetips er noe av det du finner. Dette vil jeg også komme tilbake til. Dersom du kun er ute etter å spille for underholdningen og spenningen, kan du gjerne starte med en gang. Men også da vil du ha nytte av og følge bloggen videre. Følg med for flere råd og tippetips om odds tipping.