Hvordan vinne med odds-tipping ?

Du har nå fått en god del grunnleggende informasjon om odds tipping. Nå skal vi ta for oss noen tippetips som øker mulighetene for gevinst. Dersom du skal gå med overskudd kreves det litt innsats og planlegging.

Det er en stor fordel å ha konto på flere spillesider. Oddsen som blir satt på en kamp varierer fra side til side. Dette fordi de forskjellige selskapene vurderer en kamp ulikt. Vi bruker et tenkt eksempel som er kampen West Ham - Arsenal. Du har bestemt deg for å satse penger på Arsenal og sjekker fire forskjellige nettsider som tilbyr oddstipping på denne kampen. Disse tilbyr henholdsvis 1.62, 1.70, 1.65 og 1.80 i odds for Arsenal seier. Du satser selvfølgelig på den nettsiden som gir deg best odds. Å ha flere kontoer gir deg altså muligheten til å skaffe best mulig odds på det objektet du skal satse på. Dermed maksimerer du ditt mulige overskudd fra odds tipping.

La oss si at du satser 1000 kroner på kampen. I vårt eksempel utgjør forskjellen på høyeste og laveste odds 180 kroner i gevinst. I dette tilfellet kan du altså øke din gevinst med nesten 30 prosent, noe som selvfølgelig har avgjørende betydning. Skal din tipping gå med overskudd er det viktig å maksimere gevinstene. Alt for mange er fornøyde så lenge ett spill går inn og tenker ikke på at gevinsten kunne og burde vært større.

La oss tenke at du spilte en trippel (det vil si 3 kamper) med 500 kroner i innsats. Den siden du spiller på har gitt deg følgende odds 1.52, 3.75 og 2.4. Noen som gir deg en totalodds på 13.68 og en utbetaling på kr 6840,-. Et annen spillside tilbyr følgende odds 1.48, 4.50 og 2.85. Dette gir en odds på 18.98 og en utbetaling på 9490 kroner. Du hadde her kunnet øke din utbetaling med 2650 kroner dersom du satset pengene på det nettstedet som tilbød best odds. Tipping er ikke bare å satse penger på de riktige kampene. Det er også viktig å maksimere fortjenesten.

Selvfølgelig er det å tippe riktig utfall det aller viktigste i Odds tipping. Det blir aldri gevinst dersom du tipper feil. For å optimalisere muligheten til å spå riktig utfall er det flere hjelpemidler du kan bruke. Det finnes flere gode sider med statistikk over alle tenkelige ligaer og idretter. Søk på internett og finn noen sider som dekker dine behov. Du bør også sikre deg tilgang på oppdaterte nyheter om dine spille objekt. Er det noen skader i siste liten? Er forholdene endret? Stiller et lag med redusert mannskap? Har en langrennsløper trukket seg grunnet kulde? Denne typen opplysninger må du ha kontroll på for å gå med overskudd på din odds tipping.

Finn nettsider som gir deg oppdaterte opplysninger for de idrettene og ligaene du har valgt å satse penger på. Ofte endres oddsen på en kamp dersom en viktig spiller blir skadet eller lignende. Har du plukket opp denne nyheten raskt, kan du ofte sette penger på kampen før nettsiden har endret oddsen.

Det kan ofte være en fordel å lese hvordan andre eksperter vurderer en kamp, duell eller et skirenn. Det finnes mange nettsider som omhandler odds tipping. De fleste store aviser kommer også med daglige tips til leserne. Dagbladet er etter min erfaring den avisen som har de absolutt beste tipsene. På deres nettside med tippetips får du ofte oppdateringer og relevant informasjon.

Oddsen.nu er en nettside du bør besøke. Her finner du oddstips og nesten all tenkelig informasjon. Du finner også et aktivt diskusjonsforum, hvor du vil få svar på det meste innen odds tipping. Oddsen.nu er definitivt verd et besøk.

Bruk litt tid på å lete deg frem på internett og finn nettsider du føler gir deg den nødvendige informasjonen. I det lange løp er informasjon en viktig faktor for hvordan det går med din odds tipping.